Gewijzigd antwoordnummer

26 augustus 2019

Afgelopen vrijdag is de handtekeningenactie in het kader van de campagne ‘Hou ons in de buurt” van start gegaan. Hiermee spreken uw klanten zich uit dat ook zij vinden dat uw winkel in de buurt moet blijven. De eerste reacties die wij mogen ontvangen zijn zeer positief. Veel ondernemers hebben inmiddels een extra pakket briefkaarten aangevraagd vanwege de betrokkenheid van hun klanten in de winkel. Ook kunnen klanten en sympathisanten hun handtekening plaatsen via de online petitie: www.houonsindebuurt.petities.nl

De actieperiode loopt tot en met woensdag (28 augustus). Hopelijk heeft u dan een grote stapel met ondertekende briefkaarten! Om dit aantal te inventariseren en deze stapel terug te sturen, willen wij u het volgende vragen:

  1. Stuur woensdagavond een mail naar nso@tabaksdetailhandel.nl met het aantal van de bij ondertekende briefkaarten.

  2. Stop de getekende kaarten in een envelop of een pakket en stuur deze, uiterlijk donderdag met de post- en pakketdienst, naar:


NSO Retail
Antwoordnummer 6090
3700 VB ZEIST

Let op: dit is een ander antwoordnummer dan op de bij het actiepakket geleverde retourenvelop vermeld staat. Wij vragen u deze aan te passen naar het juiste antwoordnummer.

Gekeken naar de reacties en signalen die we van onze ondernemers ontvangen gaan wij ervanuit dat we met z’n allen in staat zijn om heel veel handtekeningen van betrokken en bezorgde klanten aan onze winkels op te halen.

Heeft u vragen of opmerkingen, mail dan naar nso@tabaksdetailhandel.nl