Voorregistratie NSO Retail Beurs 2021 geopend

3 september 2021

Over precies een maand openen de deuren van de NSO Retail Beurs 2021. Ruim anderhalf jaar later dan gepland kunnen én mogen we elkaar weer ontmoeten in Expo Houten. Struinen langs de stands, bijpraten met collega's en leveranciers; we hebben er lang op moeten wachten maar het kan allemaal weer! Natuurlijk wel volgens de dan geldende richtlijnen.
Eén van de richtlijnen is een verplichte voorregistratie. Indien u zich nog niet geregistreerd heeft kunt u dat gratis doen via deze website. Hier kunt u direct uw partner en uw medewerker(s) inschrijven
Als gevolg van de aangekondigde versoepelingen kan de NSO Retailbeurs op zondag 3 oktober a.s. zonder restricties worden georganiseerd. Dat wil zeggen dat op de beursvloer geen 1,5 meter afstand in acht hoeft te worden genomen en het aantal bezoekers niet gelimiteerd is. Het thema “ontmoeting” kan daardoor nog beter worden ingevuld!
Ook een gezondheidscheck bij de ingang is niet verplicht. Toch heeft de organisatie er voor gekozen dit wèl te doen! Vanuit de verwachting dat een vakbeurs zonder enige restricties meer vragen zou oproepen dan een vrijwillige gezondheidscheck bij de ingang.
Concreet betekent dit dat u toegang tot de beursvloer hebt met de CoronaCheck app op uw mobiele telefoon. Deze wordt bij de ingang gescand en moet dan een groen vinkje opleveren. Geen groen vinkje? Dan helaas geen toegang.
Ook kunt u toegang krijgen met een papieren bewijs waaruit blijkt dat u a) volledig gevaccineerd bent, of b) hersteld bent van corona of c) recent negatief bent getest.

NSO Retail kijkt er naar uit, u weer te kunnen én mogen ontmoeten!