Rookwaren blijft de meest opvallende assortimentsgroep.

Rookwaren en rokersbenodigdheden

logo NSO Cursusplein

Tabaksproducten

Deze e-learning behandelt onderwerpen die voor ondernemers en verkoopmedewerkers in een tabakswinkel belangrijk zijn om vragen van uw klanten nog beter te kunnen beantwoorden.

Een paar onderwerpen:
- productie en samenstelling van sigaretten en shag
- positionering en prijsstelling van sigaretten en shag
- het zelf maken en rollen van sigaretten (Make Your Own en Roll Your own)
- wet- en regelgeving
Ook bevat deze e-learning verdiepingsmodules met nog meer uitleg over bijvoorbeeld de geschiedenis en het verbouwen van tabak, de productie van sigaretten en de prijsopbouw van een sigaret.

U kunt deze e-learningsmodule 24 uur per dag, 7 dagen per week op uw computer, laptop of tablet volgen.

E-LEARNING VOLGEN OP TABLET (IPAD OF ANDROID)?
Fabrikanten van tablets staan niet toe dat een e-learning automatisch begint te spelen. Dat betekent dat u de eerste film moet starten met de playknop. Dit is één van de oranje knoppen onderaan in beeld bij de e-learning.

INLOGGEN
Reclame voor tabak is verboden. Daarom staat deze e-learning achter het wachtwoord. Als NSO-lid (ondernemer) kunt u hiervoor uw gebruikelijke wachtwoord gebruiken.
Het wachtwoord waarmee uw werknemers kunnen inloggen vindt u HIER (zorg ervoor dat u ingelogd bent!). Met dit wachtwoord hebben zij alleen toegang tot deze e-learning en niet tot de andere besloten pagina’s op deze website.

Bent u een werknemer? Dan heeft uw werkgever een gebruikersnaam en wachtwoord beschikbaar waarmee u ook deze interessante e-learning kunt volgen.

Klik hier om de e-learning tabaksproducten te volgen.


Login elearning


Hoe is de prijs van een sigaret opgebouwd?

Lees meer.