Door het volgen van één of meerdere van onderstaande trainingen doet u veel aan preventie.

Winkelveiligheid

logo NSO Cursusplein

Winkelveiligheid is een belangrijk aandachtspunt voor ondernemers en medewerkers in de tabaks- en gemaksdetailhandel. U kunt te maken krijgen met een vorm van winkelcriminaliteit. Dat is nooit helemaal te voorkomen. Maar door het volgen van één of meerdere van onderstaande trainingen doet u veel aan preventie!


Training Veilig in de Winkel

Als u uzelf en uw personeel echt wilt oefenen in het juist handelen tijdens bijvoorbeeld agressie, geweld, winkeldiefstal of een overval, is het aan te raden de groepstraining Veilig in de winkel te volgen.

Lees meer

E-learning Aanhouden winkeldieven

Welke regels gelden bij het aanhouden van winkeldieven? Hoe pak je het het best aan? Dat wordt behandeld in deze training.

Lees meer

E-learning "Een veilige winkel"

In deze e-learning leer je hoe jij kunt bijdragen aan een veilige winkel. Je krijgt praktijkvoorbeelden en tips van collega’s.

Lees meer

Training BHV

Weet u wat u moet doen als een van uw klanten onwel wordt? Of als er brand uitbreekt in uw winkel?

Lees meer

Bekijk de NSO Veiligheidsfilm

Helaas komt het vaak voor dat gedrag, procedures of winkelinrichting pas aangepast wordt nadat er een vervelend incident heeft plaatsgevonden.Bekijk de NSO Veiligheidsfilm! Collega-ondernemers vertellen over hun ervaringen en wat zij voor maatregelen hebben getroffen.

Week van de winkelveiligheid

Jaarlijks wordt de Week van de winkelveiligheid georganiseerd in aanloop naar de donkere winterdagen. Lees meer