Energie

Via NSO Retail krijg je energie tegen inkoopprijs. Dat betekent dat er geen energiemaatschappij (extra) winst maakt op de verkochte energie. Het verschil tussen variabele en dynamische energieprijzen is op dit moment 30-80%. 

Klik hier om direct jouw maandbedrag te berekenen

Dynamische energieprijzen
De elektriciteitsprijs wisselt per uur en de gasprijs per dag. Op sommige momenten is het dus extra voordelig om gas of elektriciteit te gebruiken. Wanneer je een variabel of vast energiecontract hebt kun je daar niet van profiteren. Bij een dynamisch energiecontract via ons kan dat wel. Zo betaal je de laagst mogelijke dag- of uurprijs voor het gas of de energie die je daadwerkelijk verbruikt.

De drie belangrijkste voordelen voor jou

  1. Goedkoper dan bij andere energieleveranciers
    Je betaalt alleen eenmalige aansluitkosten, de dag- of uurprijs van datgene dat je verbruikt en een vaste maandelijkse vergoeding van €11,99. Onder aan de streep is dit tot wel 70% goedkoper dan bij andere energieleveranciers.
  2. Maandelijks opzegbaar, zonder boete
    Het dynamische energiecontract via NSO Retail is maandelijks opzegbaar zonder boete. Ben je met een ander contract toch goedkoper uit? Dan zit je dus nergens aan vast en kun je zorgeloos overstappen.
  3. Groene energie uit Nederland
    Heb je een dynamisch contract bij INretail Energie? Dan gebruik je Nederlandse groene stroom.


Besparen op energie
Ben je lid van NSO Retail en heb je een aflopend energiecontract of een variabel energiecontract? Dan kun je gebruik maken van dit dynamische energiecontract. Dit kan zowel voor je bedrijfspand als voor je privéadres. Het enige wat je nodig hebt is een slimme meter; deze maakt het mogelijk om op ieder moment uit te lezen wat je precies verbruikt. 

Meer weten?
https://www.inretail.nl/ledenwinkel/vaste-lasten/inretail-energie

U wordt doorgeleid naar de pagina van Inretail waar u het aanmeldformulier kunt invullen.