Social Media Cursussen

We kunnen wel uren praten over social media, maar wie heeft daar tijd voor? Daarom heeft Embrosa korte, snelle en leuke online social medialessen vol met de laatste nieuwtjes die jij op elk moment kunt kijken. De lessen zijn kort en krachtig en jij bepaalt je eigen tempo.

Instagram voor beginners (€99 normale prijs | €49 NSO Retail ledenprijs)

Of je nou een herenmodezaak, sportwinkel, sneakerstore, bruidswinkel of meubelzaak hebt, met deze cursus leer jij hoe jij Instagram succesvol in kan zetten voor jouw winkel.

Instagram voor gevorderden (€99 normale prijs | €69 NSO Retail ledenprijs)

In deze cursus krijg je tips en trucs voor betere content en het inplannen van je content, je leert hoe je zelf Reels maakt en je hoort ‘the latest’ over Social Shopping, Checkout, en adverteren op Insta.

Fotografie voor Social Media (€99 normale prijs | €69 NSO Retail ledenprijs)

Hoe kun je – door goede foto’s te nemen – de uitstraling van je winkel naar een hoger niveau tillen? Dat leren we je in deze cursus!

Social Storytelling (€99 normale prijs | €69 NSO Retail ledenprijs)

In deze cursus leer je een verhaal te vertellen, ook op social media, dat jouw doelgroep bijblijft. Hierdoor blijven ze steeds terugkomen op jouw account en blijven ze jouw stories, reels en posts bekijken. En dat levert zichtbaarheid op!

Reels voor ondernemers (€99 normale prijs | €69 NSO Retail ledenprijs)

In deze cursus gaan we nóg dieper in op het maken van Reels. Van het signaleren van trends tot het gebruiken van trending audio, van het maken van een ‘esthetische Reel’ tot het toevoegen van ondertiteling en tekst, tot het opnemen van gave Reels transities.

Pakketkorting

Als je graag meerdere cursussen wilt volgen, kun je profiteren van pakketkorting:

Combo-cursus Instagram (€149 normale prijs  | €99 NSO Retail ledenprijs)

Dit pakket geeft je toegang tot Instagram voor beginners én Instagram voor gevorderden. Met dit pakket bespaar je als NSO Retail-lid in totaal 70 euro op de cursussen.

Social Pro Pakket (€175 normale prijs  | €145 NSO Retail ledenprijs)

Dit pakket geeft je toegang tot Instagram voor Beginners, Instagram voor Gevorderden én Fotografie voor Social Media. Met dit pakket bespaar je als NSO Retail-lid totaal 152 euro op de cursussen.

Meer weten of direct aanmelden
https://www.inretail.nl/ledenwinkel/digitaal-en-online/social-media-cursussen-embrosa/
U wordt doorgeleid naar de pagina van Inretail waar u het aanmeldformulier kunt invullen.